Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT" in /home/u438362732/domains/denrigtigegartner.dk/public_html/wp-content/plugins/visitors-details/includes/UserInfo.php on line 113
Færdighaver - Anlægsgartner Slagelse Vestsjælland

Den Rigtige Gartner Færdighaver opføres på autopilot.

Køb nu en færdig designet have, med det plantevalg der passer til dit hus og temperament. Den Rigtige Gartner benytter de absolut bedste laverandører i landet indenfor planter, græs, belysning, fliser, sten, og jord. Alle være haver har et område med biodiversitet, til at fremme biosymbiosen i mikromiljøet.

Forhaver

Baghaver

Basishaver front

Kølig front

Lys front

Blomsterfront

Signaturfront

Basishaver bag

Frugthaver

Zenhaver

Vandhaver

Equilibrium Sense

Råvarer

Havecenter belysning

Sense med lys

Friske asparges fra vores Køkkenhave

Forhaver

Baghaver

Basishaver

Basishaver er vores helt banale have med plæne 1 indgangssti og hæk rundt om hele forhaven

Basishaver

Basishaver er vores helt banale have med plæne 1 terrasse og hæk rundt om hele haven

Køligfront

Med Køligfront får man meget enkel flisebelægning med store fliser. Dette har vi kombineret med lidt stedsegrønt og to miniplæner på 2m2 hver. Hele arealer foran huset på nær nogle plantehuller til plæner og stedsegrønt er flisebelagt,.

Frugthaver

Vore frugthaver indeholder både 2 æbletræer, 2 pæretræer og 2 frugtbuske, samt 10 jordbærplanter af 2 forskellige sorter pr. 100 m2.

Lysfront

Lysfront, består af lysegrå fliser med lys labadorit. Det gælder for os om at anvende så mange lyse materialer som muligt, for at nå i mål. Der kan tilmed installeres lys, således den lyse have lyser op om aftenen.

Zenhaver

Vore Zenhaver er designet til at kunne opnå den ultimative ro. Vi kan desværre ikke påvirke lyde fra veje.

Blomsterfront

Blomsterfront er forhaven med masser af farver og blomster/stauder etc. Farverne er harmonisk og komplementærer, så man ikke  bliver helt forvirret. Blomsterne kombineres med naturbeton på gang arealerne.

Vandhaver

Vore vandhaver er fantastiske på den måde at vand altid med til at skabe ro, og skabe ekstra liv. Være vandhaver kan gøres parat til fisk.

Bedste baghave

Signaturfront

Vi har forskellige typer signaturfronter. Vi kan tilfører initialer i blomsterformationer, samt tilfører vand. Signaturfronten er klart vores flagskibsmodel. Vi kan inddele med rum etc, om det måtte ønskes, hvis man ønsker at skjule noget i forhaven.

Equilibrium Sense

Vores Equilibrium Sense er vores flagskibs baghave hvor kunderne kan kommer helt tæt på naturen og nyde alt hvad den har at byde på. Man bør stimuleres visuelt, på duft, på lyde og på smag.

Vi har forskellige typer Equilibrium Sense haver, men der indgår som oftest disse elementer som vand, havemur, trappe, port, have i niveauer, duftende blomsterbede, flisebelægning og biosymbiosebede. Løsningen er uden hovedterrasse. Jeg har også inkorporeret en del af Zenhaven, der er med til at skabe roen.
Deruodover kan der tilkøbes espalier, hegn, udekøkkener med og uden strøm, flagstænger Oma.

Den Rigtige Gartner Færdighaver

Den Rigtige Gartner Færdighaver består af enten en hel for, baghave eller have delelementer. Fælles for alle ovenstående er at de udført med største omhu, med de bedste materialer på markedet med hensyn til valg af fliser, granit, vandsystemer, vandfiltrer, jord, grus, vækstmedier til vore plæner og køkkenhaver. Vi starter hvis det er eksisterende hus med have, at fjerne den gamle have, og såfremt det er et nybyggeri, at fjerne så meget af det vi ikke skal bruge. Selve fjernelsen er ikke en del af prisen på vores færdighave, men kommer udover. Når du som kunde har valgt en af vore design løsninger, vil vi opfører din have ved at starte helt fra bunden. Vore haver ligger i et fastprogram forløb, således at det hele tiltrettelagt i og skemaer i forhold hvornår de enkelte dele indkøres og anlægges. Den medarbejder der står for hele projektforløbet, samt design er uddannet Anlægsgartner tekniker med 20 års erfaring i at køre store projekter, med en masse elementer og produkter. Det variere hvem der udfører de enkelte opgaver i projektet. I alle tilfælde kan vores anlægsgartner tekniker udfører alle elementer selv som et minimum. Han/hun kan dog vælge at indleje/ansætte personale som brolæggere, væksthus gartnere, eller almindelige gartnere til det øvrige. 

Tilbehør

Vi har et bredt sortiment af tilbehør, man kan tilfører vores færdighaver.

Lys

Hegn

Havecenter hegn

Havemure

Trapper og træterrasser

FÆRDIGHAVE

Procedure

  1. Først udtages gamle have
  2. Så indkøres ny bund/medier
  3. Etablering af plæne
  4. Beplantning af hæk
  5. Så laves bede
  6. Så beplantes bede
  7. Så lægges fliser
  8. Så skal der finpudses/fejes etc.

Kom i kontakt

Få et gratis estimat på dit projekt

Tips og inspiration

I vores webshop kan du få tips og råd til hvad du skal købe hvor og hvorfor, du måske skal ofre lidt ekstra.

Åbningstider

Man-Fre: 08.00-18.00

Lørdag: 10.00-14.00

Søndag: Lukket

 

Ring