Om os


Den Rigtige Gartner Aps

Felixvej 24

4200 Slagelse

Telefon 81 52 89 82

Mail: info@denrigtigegartner.dk

CVR. NR. 41 61 63 93

PART BUSINESS REG NO. 58 85 27 10

Det er forventeligt når man kontakter Den Rigtige Gartner, at de udførte opgaver er rigtige. Det vil sige korrekt udført i henhold til normer og stolte traditioner for branchen.  Eftersom tolerencen for fejl er mindre hos os, end andre virksomheder, stiller det os overfor at kunne leverer det ypperste med hensyn til Nyanlæg og Pleje og Vedligehold af grønne arealer. Lever vi ikke op til forventningen omkring vort eget navn, bør vi tage navneforandring.

Vi skal kunne præsterer ligeså hurtigt, og mindst ligeså effektivt som de største i branchen, og samtidig leverer bedre kvalitet til samme penge. Den Rigtige Gartner beror sig på 20 års erfaring indenfor branchen. Stifteren og daglige leder er uddannet Jordbrugsteknolog indenfor Landskab og Anlæg, der har forusætningen for at leverer den bedst mulige kvalitet for udførelse.

Vore kunder skal føle den tryghed, ved at overlade deres hjem/bolig/bygning til os.

Den Rigtige Gartner følger traditioner og normer i forhold til brolægning med alle tænkelige kombinationer af både granit og beton. Vores foretrukne arbejde er naturligvis med natursten. Den Rigtige Gartner følger traditioner og normer i forhold til beplantning og græsetablering. Vi har udover normerne, haft succes med at udvikle nye tekniker og løsninger vi står fast ved, i forhold til at leverer de optimale forhold for planter og plæner. Vi læner os op af nyeste viden omkring håndtering af beplantning hvor der tages hensyn til naturens biodiversiteten.

Kontakt os

  • 81 52 89 82
Ring