Nyanlæg som det skal være

Belægning

Beplantning

Træer

Projekter

Kontakt os

"

Grå afdeling

I vores Grå afdeling beskæftiger vi os med fliselægning og brolægning. Vi kan udfører alt indenfor helt særlige belægningsløsninger fra almindelig lægning til komplekse bueforbandts løsninger med chaussésten.

Grøn afdeling

Det er ikke bare at plante en plante, hvis ikke man har prøvet det før.

Den Rigtige Gartner foretager korrekte beplantninger iht. normerne, så de forbliver sunde og smukke længe.

Vi er ambitiøse og forsøger at  være blandt de bedste.

Vore belægningsløsninger

Chaussésten

Chaussésten er en af de sværeste belægningsformer også kaldet brolægning. Gader i gamle dage blev belagt med bro og chaussésten. Det gode ved denne sten er de mønstre der kan skabes med den, men det hører til i den dyre ende.

Modulsten

Modulsten er systemfliser der laves i store mængder. De er billige i produktion og lægning. Dog er der mange tilskæringer omkring kanter, bygninger, brønde etc. Det er ganske pæne fliser som det ses her på billedet.

Strukturfliser

Struktur er den dyre betonflise, hvor meningen er at de har et naturligt præg, der betyder at de ligner natursten. Der findes skiffer og Classico/Bradstone. Det er en smuk flise, der er yderst behagelig at gå på.

Vore beplantningsløsninger

Buske & Surbund

Buske og surbundsplanter er også noget vi mestre hos Den Rigtige Gartner, og i vores KS håndbog, har vi med årene fået udviklet det helt rette vækstmedie til alle surbundsvækster og buske. Lad os komme forbi og lave et rigtigt surbundsplanter, som det skal.

Stauder

Vi elsker stauder her i Den Rigtige Gartner, da det er virkelig noget man kan trylle med i forhold til farvesammensætninger og udseende. Der findes så mange lækre stauder derude, og vi er leveringsdygtige i dem alle.

Græsplæne

Vi har flere forskellige typer plæner og vækst medier. Vækstmediet er det græsset vokser i.  Har du et dårligt vækstmedie, vil du også have en grim græsplæne. Selv vore billigste plæner overholder alle Den Rigtige Gartners Kvalitets sikrings håndbogs skrappe krav.

Beplantningssæsonen starter bedst om efteråret, og ikke om foråret, som de fleste tror.

Vor projektafdeling

Tegning:

Projektforløb:

Aflevering:

Inden vi laver en tegning, holder vi et møde med dig og laver en råskitse, så tager vi herefter tilbage til kontoret og laver en ny tegning.

Inden vi påbegynder dit projekt, sætter vi os ned og gennemgår hele projektet og lægger det hele ind i vores projektovervågningsværktøj og planlægning. Det gør vi for at være sikker på hvordan opgaven forløber, og hvornår vi skal have de forskellige leverancer etc.

Når vi er færdig med vores opgave, og efter at have foretaget de fornødne kvalitetscheck, går vi til vores kunde og siger “Færdig arbejde – tak for nu, og på gensyn”.

Kom i kontakt

Få et gratis estimat på dit projekt

Kontaktoplysninger

Telefon 81 52 89 82

Mail: info@denrigtigegartner.dk

 

 

 

Tips og inspiration

I vores webshop kan du få tips og råd til hvad du skal købe hvor og hvorfor, du måske skal ofre lidt ekstra.

Åbningstider

Man-Fre: 08.00-18.00

Lørdag: 10.00-14.00

Søndag: Lukket

 

Ring