Bestil træfældning


Bestil Træfældning, Topkapning, Rodfræsning og beskæring i Slagelse, Sorø og Ringsted

Den Rigtige Gartner træfældning

Kontakt os, så giver vi dig en pris

Den Rigtige Gartner Topkapning
Den Rigtige Gartner Rodfræsning

Farligt arbejde

Træfældning er noget af det farligste man kan kaste sig i lag med, og med mindre man er uddannet med en masse erfaring, er det en god idé at bestille en anlægsgartner til opgaven. Den Rigtige Gartner har mange års erfaring med træfældning, samt opskæring og bortkørsel. Vi udfører træfældning på hele Vestsjælland i byer som eksempel Slagelse, Sorø, Korsør, Skælskør, Bisserup, Høng og Kalundborg. Bestil en af vore konsulenter til at ligge vejen forbi og give en pris.

Grund til fældning

Der kan være mange forskellige grunde til at fælde et træ, det kan være at det optager lys ned i huset eller på terrassen. Det kan også være at det genere naboens grund/udsigt, hvor der skal skæres noget af træet eller fældes helt. 

Topkapning – Fældning

 Den Rigtige Gartner udfører topkapning såvel som træfældning på hele Vestsjælland. 

Rodfræsning

Selvfølgelig udfører vi i Den Rigtige Gartner rodfræsning på stammer/stubbe op til 300 cm i diameter. 

Planlægning

Forinden vi påbegynder fældning af træer, så er det noget vi tager alvorligt. Vi foretager grundig planlægning af faldretning, og tilkørsels forhold til vore maskiner. Vi sørger for korrekt afmærkning og sikkerhedsbånd på en fornuftig afstand, således ingen bliver ramt af vores forehavende. Desuden skilter vi af ved veje og stier, således alle typer trafikanter er adviseret om vores arbejde. Der bliver udarbejdet en korrekt skilteplan, der sendes til kommunen, således vi har fuld tilladelse til at udføre opgaven. 

Copyright Den Rigtige Gartner 2021

Ring