Inspiration


INSPIRATION

Dette er Den Rigtige Gartners have, og alt er beplantet og opført af Den Rigtige Gartner. Hver plante har den optimale jord og vækst betingelser. Bedkanten er opført i samme mursten som huset, der giver god sammenhæng. I opførelsen, har der været fokus på at fryde øjet og mindske stress.


Belægning rundt om parcelhus, hvor der mellem sti og plæne er en lille bræmme med granitskærver. Et drænrør ses i bunden af billedet, der afdræner al vand, så der er altid er tørt inde ved soklen.

Dette er billedet af en friseret have, hvor vedligeholdelses frihed er i fokus. Store fliseflader, adskilt med granitskærver samt enkeltstående buksbom buske og roser for enden, skaber ro for øjet og samtidig orden. Der er anvendt 2 kirsebær træer i indgangen til haven, der giver en behagelig skygge. Foran de to træer er to lamper der oplyser træerne om aftenen, så også haven kan nydes efter solnedgang.
Der er natuligvis mange forskellige indretningsmuligheder. Biodiversitet kan naturligvis tænkes ind i haven her, for at skabe den bedste biosymbiose.
Det er ikke en billig have at etablerer, men den er nem at vedligeholde og nyde. Vi har tegnet noget der minder om denne have, samt opført den på Sjælland. Vore anlægsgartnere er parat til at løse opgaver af denne art på hele Vestsjælland.

Friseret færdighave

Dette er absolut anlægsgartneres drømmeopgave og er for de fleste haveejere det ultimative sted for afstressning og genopladning. Når det er vores drømmeopgave, skyldes opgavens sværhedsgrad, der absolut er noget vi elsker. Valget af planter, valget af vand med bro, valg af japansk granitkunst er med til at skabe den fornødne ro, for brugeren. Endvidere kan vi lave det, så det er meget nemt at vedligeholde. Der er en stor fordel i at påbegynde etableringen i vinter halvåret. Du kan altid kontakte Den Rigtige Gartner, der vil udarbejde en gratis tegning, såfremt vi får lov at opfører det for dig.

Der kan absolut også indføres biodiversitet i denne opgave, der er med til at skabe de bedste vilkår for biosymbiose samt fugle og insekters levested. Denne haveløsning, skaber også de ideelle forhold for Koi’er.

Ring